Masaža učinkuje na telo in um obenem, zato le-ta sprošča in poživlja. Masažne tehnike in gibi lajšajo bolečino ali napetost v otopelih in bolečih mišicah, poživijo lenoben krvni obtok ali izločanje strupenih snovi. Po drugi strani pa vzpodbuden dotik rok odpravi stres v telesu in obenem obnovi čustveno ravnovesje. Ko napetost popusti, se začne telo povezovati s čustvi in tako prekine začarani krog napetosti med umom in telesom.

Danes so pomirjajoče roke tiste, ki učinkovito odpravijo višek stresa, kateri krade zdravje in energijo našemu telesu. Poleg tega ruši tudi naravno obrambno sposobnost imunskega sistema za boj z boleznimi.  Posledica prekomernega stresa prinese tudi dodatne obremenitve našemu telesu kot so tesnoba, apatičnost, depresija, nespečnost itd.

Masaža je prav tako izrednega pomena za naše čustveno zdravje. Moč dotika je čudežna. Bistven je za razvoj zdravega človeka, saj je tesno povezan s čustvi. Ljubeč dotik lahko zdravi, sočustvuje in tolaži. Zato je pomembno, da je dotik umirjen in popolnoma posvečen vam, da vašemu telesu prinese varnost, zaradi česar se umsko telo lahko popolnoma sprosti.

Za podrobnejše informacije pokličite na telefon 070 833 374.

E: info@snipsnap.si