• VPLIV MADEROTERAPIJE NA KOŽO: Maderoterapija stimulira žleze lojnice in tako pospešuje nastajanje loja, s katerim se izboljša stanje kože, njen relief in barva. Povečana prekrvavitev prinese dodatna hranila v tretirano področje in na tak način izboljša njeno stanje.

 

  • VPLIV MADEROTERAPIJE NA VEZIVNA TKIVA: Maderoterapija zmanjšuje maščobne kapljice, ki se nahajajo pod kožo in zato je koža po masaži videti bolj gladka. Z maderoterapijo se zmehča vezivno tkivo – fascija, kar jo naredi bolj prožno in prilagodljivo. Videz celulita se zmanjša.

 

  • VPLIV MADEROTERAPIJE NA LIMFNI SISTEM: Masaža zmanjša bolezensko stanje, ki nastane zaradi nenormalnega nabiranja medcelične tekočine zaradi motenj v limfnem obtoku. Z masažo odplavljamo stranske produkte metabolizma in bakterij, ki se nabirajo tudi v medceličnini. Vpliva tudi na imunski sistem človeka s povečanjem aktivnosti celic naravnih ubijalk.

 

  • VPLIV MADEROTERAPIJE NA PREBAVILA: Maderoterapija pospešuje nastajanje peril statične aktivnosti v debelem črevesju in tako odpravlja napihnjenost v črevesju. Maderoterapija je učinkovita tudi pri zaprtju, če si masažni gibi sledijo pretoku normalne peristaltike (v smeri urinega kazalca).

 

  • VPLIV MADEROTERAPIJE NA SEČILA: Maderoterapija, zlasti na predelu trebuha, povečuje izločanje seča z aktivacijo kapilar in blagodejnim učinkom na linfatični pretok. Pripomore k odstranjevanju dušika, anorganskega fosforja in atrijevega klorida, Dokazano je, da je raven teh snovi v urinu po masaži povečana.

 

  • VPLIV MADEROTERAPIJE NA MIŠIČNI SISTEM: s POMOČJO LESENIH PRIPOMOČKOV POSPEŠENO ODSTRANJUJEMO STRANSKE PRODUKTE metabolizma (mlečna kislina – laktat), kar še dodatno izboljša mišično stanje in zmanjša mišične bolečine, ki se ponavadi pojavljajo po vadbi.

 

Za več informacij, smo vam na voljo na telefonski številki: 070 83 33 74.

VIR: Center Perfect Body