V tej poplavi izdelkov in nenehnih novostih na trgu, smo uporabnice že pošteno zmedene kaj je najbolj primerno za našo kožo.

Do sedaj smo se že vse uspele poučiti, da vse te kratice pomenijo obarvano kremo, ki ima združene lastnosti zaščitne kreme in rahlo obarvanost pudra. Ampak kaj kratice pomenijo? In katero izbrati?

BB ali ˝Blemish Balm˝ali ˝Beauty balm˝ je rahlo obarvana krema, ki kožo vlaži in ščiti pred zunanjimi dejavniki.  Je popolna združitev nege kože in ličil. Predvsem se priporoča za mlajšo kožo brez večjih nepravilnosti in gub.

CC ali ˝Color correction˝je nadgradnja BB kreme, saj poleg vlaženja in zaščite tudi dobro prekriva rdečico in izenači ten. Je tudi bolj prekrivna in ima višji zaščitni faktor. Najbolj primerna je za mešano in mastno kožo, ki je nagnjena k nepravilnostim in rdečici.

DD ali ˝Daily defense˝je nastala kot mešanica BB in CC kreme, saj združuje njune negovalne , hranilne in zaščitne lastnosti, njen cilj pa je pomlajevanje kože. Vsebuje veliko vitaminov in ob redni uporabi preprečuje nastanek drobnih gubic in zagotavlja enakomeren videz naše kože. Namenjena je zreli koži, ali kot preventiva pred začetki gubic.

Najnovejša abecedna krema, ki je trenutno na trgu je EE krema ali ˝Even Effect˝. Je najnaprednejša do sedaj, saj združuje vse lastnosti svojih predhodnic. Prekine cikel dnevnih poškodb in draženja kože, ki vodi v nastanek pigmentnih madežev, ščiti pred UV žarki, preprečuje nastanek aken in ustvarja videz enakomerne polti.

 

Za vsa vprašanja in več informacij smo vam na voljo na telefonski številki 070 833 374.

E: info@snipsnap.si

PRIJAVA NA NOVIČKE