Frizerske storitve

NAVDUŠILI VAS BOMO Z NATANČNOSTJO, IZVIRNOSTJO IN PROFESIONALNIM PRISTOPOM

V salonu lepote SNIP SNAP Professional boste deležni profesionalnega razvajanja z natančnostjo s področja frizerstva in kozmetike ter možnostjo nakupa izdelkov za nego doma najvišje kakovosti.

Naša specialnost  je skrb za lepe in zdrave lase. Z nenehnim izobraževanjem že več kot 25 let smo si pridobili znanje, ki nam omogoča, da vam svetujemo o izdelkih in navadah, ki so najboljši za vaše lase.

Opravljamo storitve:

 • Svetovanje

 • Umivanje in sušenje

 • Striženje (moško, žensko, otroško)

 • Barvanje (klasično, trendovske tehnike, Balayage)

 • Likanje in kodranje

 • Trajno kodranje in ravnanje

 • Svečane pričeske (valeta, matura, poroke …)

 • OLAPLEX nega

  Več o OLAPLEX negi

 • Ličenje za različne priložnosti

 • GEL nohti

 • Urejanje in oblikovanje brade

 • LITERAM – naravna obnova las s trajnim učinkom 

  Več o LITERAM terapiji

 • K18 Molecular Repair nega

  Več o K18 Molecular Repair negi

Frizerske storitve

Pridobljeno znanje in izkušnje pa nam pomagajo, da znamo izbrati najboljše. Ker vas želimo razvajati kot največje Hollywoodske zvezde uporabljamo profesionalne izdelke in materiale podjetja WELLA PROFESSIONALS, ki slovijo po tem, da so najboljši na svojem področju. WEELA PROFESSIONALS je nemško podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1880. Pod imenom WEELA pa ga poznamo od leta 1924. Leta 1950 je podjetje WELLA kot prvo na trg postavilo permanentno barvo v kremi z imenom KOLESTON (leta 1995 pa so jo preimenovali v KOLESTON PERFECT) ter tako postalo vodilno podjetje na področju barvanja las.

Poleg tega, da vas bomo v salonu razvajali le z najboljšimi materiali blagovne znamke WELLA PROFESSIONALS vam nudimo možnost nakupa izdelkov za nego doma. Ker vam bomo z veseljem iskreno in strokovno svetovali se boste izognili nepotrebnemu trošenju denarja za izdelke, ki jih ne potrebujete oziroma tistih, ki vam ne bodo dali željenega učinka. Tako boste imeli v domači kopalnici le tisto kar je za vaše lase najboljše.

Ker nam znova in znova v salon prihajate nove stranke, ki imate poškodovane lase, iz različnih razlogov, smo za vas pripravili več vrst negovalnih tretmajev in obnovitev las z izdelki iz linije SYSTEM PROFESSIONAL .

Frizerske storitve

Smo eni redkih salonov v Sloveniji in v svetu, kjer vam poleg vseh negovalno-obnovitvenih tretmajev z izdelki WELLA PROFESSIONALS nudimo tudi novost v svetu, LITERAM terapijo. LITERAM terapija je edina terapija na svetu, ki vam obnovi lase s trajnim učinkom.

Več o LITERAM terapiji lahko izveste v našem salonu oziroma nam kontaktirate preko kontaktnega obrazca, da vam informacije o tem kako obnoviti suhe in poškodovane lase pošljemo po elektronski pošti.

PRODAJA IZDELKOV ZA DOMAČO UPORABO

Nudimo vam možnost nakupa najkvalitetnejših izdelkov za nego doma.

Pri nas lahko kupite izdelke blagovnih znamk: WEELA PROFESSIONALS, LITERAM, …

PIŠITE NAM

DOSTAVA PO POŠTI

Nudimo vam tudi možnost nakupa od doma. Z veseljem vam bomo ustregli in vam vaše najljubše izdelke poslali po pošti. Pokličite nas na telefonsko številko 070 70 10 10 ali nam pišite in izdelke vam bomo poslali na željeni naslov v roku 2-3 dni od prejema naročila.

Če naročite več kot dva izdelka je poštnina brezplačna.

Več o pogojih in stroških nakupa od doma v splošnih pogojih.