Prebudite kožo iz zimskega spanja.  Biodroga ponuja nove koncentrate in maske iz flisa, ki so obogatene z dragocenimi učinkovinami. Sinergijsko delovanje obeh produktov na pravilno pripravljeni koži pa daje neverjetne rezultate.

Predstavljamo vam tri različice negovalnih konceptov, ki nudijo takojšen in dolgotrajen lepotni učinek.

  • Izvleček kaviarja aktivira metabolizem in mikrocirkulacijo v koži, jo globinsko navlaži in s tem naredi enakomerno in sijočo. Hkrati pomaga pri zadrževanju vlage in kožo ohranja napeto.
  • Modra orhideja je vedno bolj cenjena v lepotni industriji, saj ima dolgo življenjsko dobo in se skoraj neopazno stara. Tako ima izvleček modre orhideje regenerativno in zaščitno delovanje, ki kožo izdatno navlaži, jo ohranja vitalno in jo napolni z antioksidanti, kar preprečuje prezgodnje staranje.
  • Tudi beli taftuf je cenjena ANTI-AGING učinkovina v kozmetičnih izdelkih. Njegov izvleček deluje proti že vidnim znakom staranja na koži. Po dolgotrajni uporabi dokazano blaži drobne linije in gubice ter jih počasi polni. Poveča tudi debelino kože in učinkovito odpravlja zabuhlost okoli oči.

Za vas smo pripravili kratke 35 minutne nege z izbranim paketom koncentrata in flis maske po vaši želji in zahtevah vaše kože. Začnite priprave na poletje z nego v Chill roomu, kjer kožo najprej pravilno očistimo in pripravimo, da bo sprejela kar se da največ hranilnih učinkovin.  Po dolgi zimi je potrebno odstraniti vse odmrle celice in z intenzivno masažo pospešiti metabolne procese. Učinek takšne nege lahko podaljšate z uporabo koncentratov in flis mask tudi doma in jo ohranite v boljši formi do naslednjega obiska kozmetičnega salona.

Cena 35 minutne nege v aprilu samo 36 EUR.

T: 070 83 33 74

E: info@snipsnap.si