IBX TERAPIJA  je inovativna formula za popolno nego in zaščito šibkih in poškodovanih nohtov. S toploto in UV svetlobo prodre v notranjost nohta in z mešanico jojobinega in avokadinega olja utrjuje sam noht. IBX TERAPIJA s tvorjenjem polimerov med nohtnimi plastmi pomaga pri krepitvi in jim omogoča, da  postanejo daljši in trdnejši.

IBX TERAPIJO uporabljamo lahko kot zaščito pred permanentnim lakiranjem. S tem boste svoj noht zaščitili pred mikro poškodbami, ki se pojavijo pri dolgoročni uporabi permanentnih lakov. Prav tako boste odpravili morebitno cepljenje nohtov, zaradi katerega vam lak odstopa in s tem podaljšali njegovo obstojnost. Lahko pa se uporablja samo za nego naravnih nohtov, ki potrebujejo zdravljenje.

V čem se razlikuje, od ostalih izdelkov na trgu?
IBX je inovativen utrjevalec nohtov, saj deluje od znotraj in ne na površini nohta, kot ostali izdelki. Nanašamo ga na površino, vendar po končanem tretmaju ni nič vidno na nohtu; deloval bo v notranjosti nohta kot permanentni dodatek nohtu. Zaradi tega je primeren tudi za moške.

PRIMERI ZDRAVLJENJ:

1. ENKRAT TEDENSKO
· poškodovani in zelo tanki nohti 
· oslabljene in razcepljene konice nohtov 
· močno brazdasti in krhki nohti 
· po odstranitvi gela ali akrila 

2. VSAKA DVA TEDNA
· nohti, ki še okrevajo 
· težave pri rasti nohtov 
· močno rebrasti nohti 

3. VSAKE TRI TEDNE
· vzdrževanje dobrega stanja nohtov 
· izboljšanje obstojnosti laka za nohte 

T: 070 83 33 74

E: info@snipsnap.si