Čedalje pogosteje se v kozmetičnih krogih govori o limfni drenaži kot lepotni masaži, saj dolgotrajno izboljša videz kože in celotnega telesa. Je tudi uspešna tehnika za odstranjevanje celulita in maščobnih oblog.

Limfni sistem je poleg krvožilja najpomembnejši transportni sistem v telesu. Limfa ima po celem telesu svoje žile, bezgavke in različne limfne organe. Če ne bi bilo limfnega sistema, bi prenehal delovati krvni obtok, imunski sistem pa bi bil okvarjen.

Njen osnovni namen je čiščenje telesa, odstranjevanje odpadnih snovi iz telesa, vpliva pa tudi na mišični, živčni ter imunski sistem. Limfa odplavlja odpadne snovi, ki lahko zastajajo v telesu in povzročajo nastanek edemov. Če je to zastajanje dolgotrajno, se odpadne snovi posedajo in nalagajo, strjujejo v kepice in posledica je celulit.  Cilj ročne limfne drenaže je povzročiti pretok in uravnovesiti telesne tekočine. Tehniko izvajamo s počasnimi in nežnimi gibi. Gibi sledijo limfnemu obtoku ter stimulirajo krčenje limfnih žil.

Že po nekaj terapijah je vidno opazno zmanjšano zadrževanje vode v telesu, izboljšana elastičnost kože in v kolikor je pravilna tudi prehrana, je izgubljanje centimetrov in maščobnih oblog pospešeno.

Priporočamo 10 zaporednih obiskov, za najboljše rezultate.

Za podrobnejše informacije pokličite na telefon 070 833 374.

E: info@snipsnap.si