Po poletju in sončenju je čas da nahranite svojo kožo. 

Predstavljamo vam tri različice negovalnih konceptov, ki nudijo takojšen in dolgotrajen lepotni učinek.

Izvleček kaviarja aktivira metabolizem in mikrocirkulacijo v koži, jo globinsko navlaži in s tem naredi enakomerno in sijočo. Hkrati pomaga pri zadrževanju vlage in kožo ohranja napeto.

Modra orhideja je vedno bolj cenjena v lepotni industriji, saj ima dolgo življenjsko dobo in se skoraj neopazno stara. Tako ima izvleček modre orhideje regenerativno in zaščitno delovanje, ki kožo izdatno navlaži, jo ohranja vitalno in jo napolni z antioksidanti, kar preprečuje prezgodnje staranje.

Tudi beli taftuf je cenjena anti-aging učinkovina v kozmetičnih izdelkih. Njegov izvleček deluje proti že vidnim znakom staranja na koži. Po dolgotrajni uporabi dokazano blaži drobne linije in gubice ter jih počasi polni. Poveča tudi debelino kože in učinkovito odpravlja zabuhlost okoli oči.

Biodroga je visoko učinkovita profesionalna kozmetika, ki je prijazna koži. Podjetje Biodroga ima skoraj 60 letno tradicijo in poslanstvo, ki je zavezano lepoti. Najlepši dokaz je zadovoljstvo kozmetičark v več kot 3000 kozmetičnih salonih v Evropi. Izjemne, visoko tehnološke in inovativne izdelke proizvaja samo na eni lokaciji, na sedežu podjetja v mestu Baden-Baden v Nemčiji, ki je poznano kot kraljica evropskih zdravilišč. S tem zagotavlja najboljšo in enako kvaliteto širom po svetu. V vseh negovalnih izdelkih so izbrane preverjene učinkovine, ki ponujajo takojšnje učinke. Vsak lepotni sistem nudi sam po sebi kompleten in samostojen koncept nege in reševanja individualnih problemov kože. Z naborom izdelkov, ki jih ponujamo poskrbimo za izjemne rezultate v kozmetičnem salonu, za dobro počutje vaše kože in za individualno izbrano podaljšano nego od glave do peta.

Za podrobnejše informacije pokličite na telefon 070 833 374.

E: info@snipsnap.si

PRIJAVA NA NOVIČKE