Ni panike. Za vas smo pripravili nekaj ponudb, ki jih lahko koristite v času malice ali kosila ter se na delovno mesto vrnete urejeni in sijoči.

*YUMIFEET 25-minutna nega stopal s pomočjo kislinskega obliža raztopi odvečno trdo kožo na stopalih, ki se jo s strgalom odstrani hitro in enostavno.

*DEPILACIJA celih nog in bikinija oziroma brazilke vam ne bo vzela več kot 30 minut, zato poskrbite, da boste urejene v vsakem trenutku in  nikoli v zadregi.

*MASAŽA hrbta, zatilja in glave bo v 25 minutah pregnala vaš stres, glavobol in napetost v vratnem delu.

*MANIKIRA  Opi infinite shine traja 20 do 30 minut in je obstojna do 10 dni, zahvaljujoč novi Opijevi formuli. Namenjena je vsem tistim, ki še vedno prisegate na naravno, a ste naveličane vsakodnevnega popravljanja in lakiranja laka za nohte.

*NEGA OBRAZA je lahko tudi hitra in učinkovita.

*Biodrogina 30- minutna Lunchbreak nega z Lactoglucan masko ustvari takojšnji lifting učinek in koži povrne napetost in sijaj. Zaradi tega je še posebej priporočljiva pred pomembnimi dogodki, kot so poroka, maturantski ples ali kakšna druga posebna priložnost.

*Decleor je pripravil posebno 30 minutno razvajanje z jogo obraza, ki kožo globoko prekrvavi in spodbudi mišice da se ponovno učvstijo.

V tem nenehnem hitenju ne pozabite nase in si vzemite nekaj časa za razvajanje. Ne potrebujete več kot 30 minut, da si napolnite baterije, zato si rezervirajte termin in se prepustite našim rokam. Poskrbeli bomo, da boste svoj čas maksimalno izkoristile in v času, ko boste pri nas pozabile na zunanji svet.

Imejte se rade. Lep dan še naprej, Tina

T: 070 83 33 74

E: info@snipsnap.si