KDAJ: od 15.10.2018 do 20.10.2018

Dogodek, kjer bodo najboljši slovenski kozmetični saloni na stežaj odprli svoja vrata in izpostavili najboljše ponudbe visoko kvalitetnih storitev nege obraza in telesa.   

Kozmetičarke v Sloveniji opravljajo storitve na izredno visokem strokovnem nivoju. Veliko vlagajo v opremo in znanje in Teden kozmetičnih salonov bo tako izvrstna priložnost, da čim več ljudi spozna njihove storitve.

Namen Tedna kozmetike je tako končnim potrošnikom približati ponudbo kozmetičnih salonov in jim omogočiti, da preizkusijo kar največ različnih storitev in se tako sami prepričajo o kakovosti in strokovnemu pristopu. Tudi zato bodo paketi storitev, pripravljeni samo za ta dogodek z dodano vrednostjo.

Ta teden bo tako odlična priložnost za vse, ki se zavedate potrebe po redni profesionalni negi telesa in obraza in za vse, ki o tem že nekaj časa razmišljate, pa se do sedaj za to še niste odločili.

Dejstvo je, da z rednimi negami v salonu lahko odpravimo in preprečimo veliko število lepotnih težav in v ta namen izkušene kozmetičarke uporabljajo visoko tehnološko razvite aparature in visoko koncentrirane kreme in preparate.

Najboljši kozmetični saloni v Sloveniji bodo na stežaj odprli svoja vrata in  ponujali storitve nege telesa in obraza z najnaprednejšimi napravami in izdelki in tako ponudili strankam nekaj več.

Lepo vabljeni, da se nam pridružite in se podate na razvajanje skozi kvalitetne storitve v našem salonu.

Za podrobnejše informacije pokličite na telefon 070 833 374.

E: info@snipsnap.si

PRIJAVA NA NOVIČKE