Roke so pomemben element spoznavanja in stika z ljudmi. Ne uporabljamo jih le pri rokovanju, temveč tudi pri govorjenju. Tako so naše roke vedno izpostavljene in so del ustvarjenega prvega vtisa.  Na rokah so vidni tudi prvi znaki staranja, zato je pomembno da jih čuvamo in negujemo, kot obraz.

Kako se torej zadeve lotimo? Po večkratnem umivanju rok je dobro roke nahraniti, to naredimo s pravo kremo. Pomembna je uporaba kreme, ki je primerna letnemu času. Pozimi naj bo ta bolj mastna. Za negovane roke lahko poskrbimo tudi pri vsakodnevnih opravilih, pri katerih je pomembno nositi gumijaste rokavice, da čistila kože ne izsušijo in poškodujejo. Bodimo previdni pri uporabi agresivnih čistilnih sredstev. Pozimi jih zaščitite z volnenimi rokavicami in s  tem preprečite neprijetno suhost rok. Za dodatno nego poskrbimo z uporabo kreme za roke pred spanjem in jih s tem med mirovanjem nahranimo. Tako kot pri negi obraza, je tudi pri negi rok potreben piling. Tega lahko pripravimo kar doma; zmešamo žličko sladkorja, limonin sok in nekaj kapljic olja po lastnem okusu (mandljevo, sončnično, oljčno). Tretma s pilingom enkrat tedensko bo odstranil odmrle celice in roke naredil mehke. Nadaljujemo lahko z masko za roke ali bogato negovalno kremo.

Za bolj prestižno in prijetno manikuro pa se lahko oglasite tudi v našem salonu, kjer bomo s profesionalnim pilingom in masažo  rok poskrbeli za še bolj nahranjene in urejene roke. Masaža bo spodbudila prekrvavitev in jih sprostila. Za piko na i pa poskrbimo še za lepe in urejene nohte. Z negovalnim sredstvom se zmehča obnohtna kožica in odstrani kar je odveč. Nohti se oblikujejo in nahranijo s hranljivim oljem. Po želji zaključimo s klasičnim ali Shellac lakiranjem.

Za vsa vprašanja in več informacij smo vam na voljo na telefonski številki 070 833 374.

E: info@snipsnap.si

PRIJAVA NA NOVIČKE