Biodroga je nemško kozmetično podjetje, ki uspešno posluje že od leta 1959 in jo danes najdemo v več kot 50 državah po celem svetu. Njihova glavna prednost je v tem , da se celotna proizvodnja in razvoj, preverjanje kakovosti in analize, dogajajo na enem mestu. In sicer v njihovih lastnih laboratorijih in proizvodnih mestih v Baden- Badnu. Poleg konstantnih internih preverjanj kakovosti proizvodov, izvajajo tudi zunanje, kar še dodatno zagotavlja višjo kakovost.

Težijo k nenehnemu razvoju in uporabi aktivnih sestavin v svojih produktih s kombinacijo narave in znanosti. V ta namen so poleg osnovne linije Biodroga razvili še dermokozmetiko Biodroga MD – da bi izpolnili potrebe vse bolj zahtevnih kozmetičark. Akne, občutljivo kožo, brazgotine, pigmentacije in druge težave s kožo, uspešno rešujejo in se posvečajo tudi dermatološkemu vidiku kože. So desna roka dermatologiji in estetski kirurgiji.

Ne uporabljajo sestavin, ki bi kožo lahko dodatno iritirale, zato v njihovih izdelkih ni umetnih dišav, barvil, parabenov, emulgatorjev, mineralnih olj, silikonov in nobenih živalskih sestavin.

 

Za podrobnejše informacije pokličite na telefon 070 833 374.

E: info@snipsnap.si

PRIJAVA NA NOVIČKE