NOVO

Barvanje

Barvanje las se vsekakor začne pri izbiri materialov s katerimi delamo. In na tem mestu v našem salonu ne sprejemamo kompromisov. Za vaše lase je dobro le najboljše!

Klasično barvanje, pramena, trendovske tehnike in Balayage.

Značaj

Medtem ko s striženjem dodamo vaši frizuri obliko, z barvanjem dodamo značaj. Med seboj se oba dopolnjujeta in eden drugega poudarita. Okrog barvanja in svetlenja las kroži veliko mitov in neresnic. A več o tem v naši rubriki nasveti.

Barvanje las se vsekakor začne pri izbiri materialov s katerimi delamo. In na tem mestu v našem salonu ne sprejemamo kompromisov. Za vaše lase je dobro le najboljše!

Vsa barvanja izvajamo z vrhunskimi materiali blagovne znamke WELLA Professionals.

Wella Professional

WELLA je nemško podjetje s sedežem v Ženevi v Švici, ustanovljeno lata 1880. WELLA je kot prvo podjetje na svetu izdelalo kremno barvo za lase imenovano KOLESTON, leta 1950 (barve za lase kot jih poznamo še danes). Leta 1995 so popolnoma obnovili in prenovili formulacijo barv KOLESTON, ji dodali več naravnih sestavin (vključno s sadnim voskom, za kar so prejeli nagrado za inovacije) in jo preimenovali v KOLESTON PERFECT.


A tu še ni konec. Razvoj in znanstveniki zaposleni v podjetju WELLA navdušujejo z inovacijami in presežki. Barvo kakršno danes uporabljamo v salonu, so prenovili in izboljšali ter jo lansirali na trg leta 2018. Danes je barva za lase KOLESTON PERFECT edinstvena in najboljše kar lahko trg ponudi. Nova KOLESTON PERFECT barva narejena z revolucionarno molekulo ME+ za zmanjšanje poškodb po vsakem barvanju je vsekakor barva, ki bi jo izbrali vaši lasje.

Poleg KOLESTON PERFECT barv uporabljamo tudi WELLA barve ILLUMINA ter WELLA prelive COLOR TUCH, ter za beljenje las BLONDOR linijo izdelkov za beljenje.

Pri zahtevnejših posegih svetlenja in barvanja ter za še boljšo zaščito las tudi v našem salonu uporabljamo izdelke za zaščito in obnovo blagovne znamke OLAPLEX.

Profesionalni pristop

Seveda za uspešno barvanje niso dovolj le dobri materiali. Potrebno je veliko znanja, izkušenj in kreativnosti, da smo na koncu lahko zadovoljni in ponosni vsi. Vi in mi.

Radi imamo izzive. Zato smo zelo veseli ko pridete z velikimi zahtevami in včasih celo s skoraj nemogočimi željami. A po drugi strani radi delamo tudi ”redne servise” barvanja izrastkov in obnavljanja barv.

Z veseljem se lotimo vsakega barvanja, od barvanja izrastkov, večbarvnega modnega barvanja las, klasičnih pramenov na folijo, do zahtevnih preobrazb iz temno barvanih las v svetle, BALAYAGE in ILLUMINAGE, BRAZILIAN ILUMINAGE, itd.

Radi barvamo in ustvarjamo. A na prvo mesto vedno postavljamo zdravje las. Le če so lasje zdravi, nepoškodovani, oziroma minimalno kot je le mogoče – le takšni lasje so lepi. Zato vedno poskrbimo, da so lasje po barvanju še vedno zdravi, lepi in sijoči.

Cenik

BarvanjeCena
Barvanje – izrastekod 33 €
Barvanje ali preliv – kratki lasjeod 33 €
Barvanje ali preliv – srednje dolgi lasjeod 39 €
Barvanje ali preliv – dolgi lasjeod 45 €
Barvanje – tehnično zahtevno, kratki lasjeod 39 €
Barvanje – tehnično zahtevno, srednje dolgi lasjeod 45 €
Barvanje – tehnično zahtevno, dolgi lasjeod 55 €
Barvanje SNIP SNAP PRO – kratki lasjeod 51 €
Barvanje SNIP SNAP PRO – srednje dolgi lasjeod 58 €
Barvanje SNIP SNAP PRO – dolgi lasjeod 69 €
Svetlenje z belilom – izrastekod 30 €
Svetlenje z belilom – kratki lasjeod 30 €
Svetlenje z belilom – kratki lasjeod 30 €
Svetlenje z belilom – srednje dolgi lasjeod 45 €
Svetlenje z belilom – dolgi lasjeod 60 €
Cena je odvisna od porabljene količine barve. Dodatna tuba barve = 15,00 €. Dodatnih 30 g belila = 12,00 €. V primeru uporabe OLAPLEX ali WELAPLEX dodatka za zaščito las pred poškodbami se ta zaračuna dodatno.
PramenaCena
WP redka pramena na folijo – vrhnji del lasiščaod 20 €
WP redka pramena na folijo – pol lasiščaod 35 €
WP redka pramena na folijo – celo lasiščeod 40 €
WP gosta pramena na folijo – vrhnji del lasiščaod 35 €
WP gosta pramena na folijo – pol lasiščaod 45 €
WP gosta pramena na folijo – celo lasiščeod 50 €
BALAYAGE pramena – na novood 50 €
Toniranjeod 25 €
Cena je odvisna od porabljene količine materiala in časa. V kolikor se izkaže, da potrebujemo več časa in/ali materiala kot je v okviru izbrane storitve oziroma bomo izvajali drugo storitev, si pridružujemo pravico, da vam zaračunamo drugo/dražjo storitev.

primerjava dolžine las

kratki
srednji
dolgi
zelo dolgi

Cene so v EUR. Cene storitev vsebujejo 9,5% DDV. Cene izdelkov vsebujejo 22% DDV.

Cene posameznih storitev se seštevajo glede na opravljeno storitev. Vse zahtevnejše storitve, izredno dolgi in gosti lasje, posebne zahteve ali popolnoma nove pričeske, kot tudi storitve izven cenika, se opravljajo in zaračunavajo po predhodnem dogovoru s stranko. Prinesen material ne zmanjšuje cen storitev iz tega cenika.