NOVO

Politika zasebnosti

Pred vami je politika zasebnosti, dokument v katerem boste našli vse informacije o obdelavi osebnih podatkov, ki jo izvajamo v podjetju Snip Snap Branko Josipović s.p.

Za večjo preglednost vam ponujamo interaktivno kazalo vsebine, s katerim lahko hitreje dostopate do podatkov, ki vas najbolj zanimajo.

Vsebina

Kdo obdeluje moje osebne podatke?

Obdelavo osebnih podatkov izvaja upravljavec osebnih podatkov; podjetje Snip Snap Branko
Josipović s.p.

Podatki o upravljavcu:
SNIP SNAP – FRIZERSTVO IN POSREDNIŠTVO BRANKO JOSIPOVIĆ S.P.
Ljubljanska cesta 85
1230 Domžale
Matična številka: 2045842000
Davčna številka: SI 28072391

Zakaj uporabljate moje osebne podatke?

Ta politika zasebnosti je namenjena:
– strankam, potencialnim strankam.
Vse osebne podatke, ki jih zbira upravljavec, obdelujemo za določene namene, opredeljene v
spodnji tabeli. Vse osebne podatke obdelujemo na ustrezni pravni podlagi, kot opredeljeno
spodaj.

NamenVrste osebnih podatkovPravna podlagaRok hrambe
obravnavanje vaših povpraševanj(ne glede na komunikacijski kanal)Ime, priimek, elektronski naslov, telefonska številkaPredpogodbeno razmerje30 dni po odgovoru na povpraševanje
Rezervacija termina preko spletaIme, priimek, elektronski naslov, telefonska številkaPredpogodbeni odnosVes čas trajanja uporabniškega računa in še 5 let po izbrisu računa z vaše strani
Prejemanje e-novicIme, priimek, elektronski nalovSoglasjeDo preklica
Zagotavljanje varnosti spletne straniZakoniti interes zagotavljanja varnosti uporabe spletne strani in preprečevanja zlorabIP naslovZagotavljanje varnosti spletne strani
Izvajanje statističnih analizZakoniti interes optimizacije poslovanjStatistične analize izvajamo na podlagi psvedonimiziranih podatkov, kjer identifikacija ni mogočatrajno
Uveljavitev pravnih zahtevkov in varstvo naših pravicZakonNabor podatkov je odvisen od situacije10 let po pravnomočno zaključeni zadevi

Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno, razen kadar bi posredovanje osebnih podatkov zahtevala zakonodaja. V tem primeru ste osebne podatke dolžni posredovati. Določene osebne podatke potrebujemo za to, da vam zagotovimo storitev. V kolikor se odločite, da nam podatkov, ki jih potrebujemo za opravo določene storitve ne boste posredovali, vam določenih storitev ne moremo nuditi. V našem podjetju ne uporabljamo avtomatizirane obdelave in ustvarjanja profilov.

Zakaj uporabljate moje osebne podatke?

Vaše osebne podatke delimo s tretjimi osebami v naslednjih primerih:
– Računovodski servis,
– Ponudnik naročanja strank

Osebne podatke posredujemo tretjim osebam samo kadar je to potrebno, da se izpolni namen obdelave osebnih podatkov. Tretje osebe lahko dostopajo in obdelujejo vaše osebne podatke samo v obsegu in na način, ki je določen s pogodbo, ki smo jo sklenili z njimi. Tretje osebe ne smejo obdelovati osebnih podatkov, ki niso potrebni za namen, za katerega obdelujejo osebne podatke. Vse tretje osebe so zavezane k spoštovanju ravni varstva osebnih podatkov, ki ga zagotavlja upravljavec.

Vaših osebnih podatkov ne izvažamo v 3. države.

Kako varujete moje osebne podatke?

Za varnost vaših osebnih podatkov skrbimo tako, da smo sprejeli različne tehnične in organizacijske ukrepe, med katere sodijo:
– Redno posodabljanje naše strojne in programske opreme;
– Varovanje strojne in programske opreme z zaščitno programsko opremo;
– Varovanje naših poslovnih prostorov;
– Zagotavljanje omejitve dostopa nepooblaščenih oseb do osebnih podatkov.

Zavedamo se, da lahko, kljub varnostnim mehanizmom, ki smo jih vzpostavili, pride do varnostnega incidenta. V ta namen smo oblikovali poseben protokol, s katerim bomo takšne incidente obravnavali hitro, učinkovito in skladno z zakonodajo.

V kolikor bi prišlo do varnostnega incidenta, pri katerem obstaja verjetnost, da so bile ogrožene pravice in svoboščine posameznikov, bomo o takšnem incidentu nemudoma, vendar ne kasneje kot v 72ih urah, obvestili pristojni nadzorni organ. V kolikor pa bi prišlo do varnostnega incidenta, ki lahko povzroči veliko tveganje za pravice in svoboščine posameznikov, pa bomo o tem nemudoma obvestili tudi zadevne posameznike.

Katere pravice imam na voljo?

Glede obdelave vaših osebnih podatkov, ki jo izvajamo, so vam na voljo naslednje pravice:

  1. Pravica do dostopa in izpisa osebnih podatkov: ta pravica vam omogoča pridobitev informacij o obdelavi osebnih podatkov, hkrati pa imate tudi možnost vpogleda oz. pridobitve kopije vaših osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas.
  2. Pravica do popravka osebnih podatkov: možnost imate, da zahtevate popravek netočnih ali nepopolnih podatkov, ki jih vodimo o vas.
  3. Pravica omejiti obdelavo osebnih podatkov: ta pravica vam omogoča, da podatke, kjer je sicer možen izbris, vseeno ohranite v hrambi zaradi kasnejših dokazovanj v različnih uradnih postopkih. Prav tako vam ta pravica omogoča začasno omejitev obdelave za čas trajanja odločanja o popravku ali ugovoru, ki poteka pri upravljavcu.
  4. Pravica do izbrisa osebnih podatkov: ta pravica vam omogoča, da v določenih primerih zahtevate izbris podatkov, ki jih vodimo o vas. Kadar predstavlja pravno podlago za obdelavo osebnih podatkov zakon ali veljavna pogodba, vaših osebnih podatkov ne moremo izbrisati.
  5. Pravica do preklica privolitve: kadar vaše osebne podatke obdelujemo na podlagi privolitve (soglasja), imate možnost to privolitev kadarkoli preklicati. Preklic privolitve ne pomeni negativnih posledic za vas. Opozarjamo vas, da vam po preklicu privolitve določenih storitev ne bomo mogli več nuditi.
  6. Pravica do ugovora obdelavi osebnih podatkov: ta pravica vam je na voljo, kadar pride do obdelave osebnih podatkov na podlagi zakonitih interesov. Omogoča vam, da od upravljavca zahtevate, da preneha izvajati obdelavo. Opozarjamo vas, da ima upravljavec v določenih primerih možnost tak ugovor zavrniti. Upravljavec bo v vsakem primeru prenehal z obdelavo, v kolikor boste ugovarjali neposrednemu trženju.
  7. Pravica do prenosljivosti osebnih podatkov: ta pravica vam omogoča, da zahtevate, da vaše osebne podatke posredujemo drugemu upravljavcu v strojno berljivi obliki. To je možno le, v kolikor vaše podatke obdelujemo z avtomatiziranimi sredstvi in kadar gre za podatke zbrane na podlagi privolitve oz. pogodbenega odnosa.

 

Upravljavec ne izvaja avtomatiziranega odločanja pri obdelavi osebnih podatkov. Vaše pravice lahko izvajate tako da nam pišete na info@snipsnap.si z zadevo varstvo osebnih podatkov.

 

Vaše zahteve bomo obdelali v najkrajšem možnem času in najkasneje v roku 30 dni od prejema. V kolikor bo določena zahteva tako obsežna, da bo reševanje trajalo dlje časa, vas bomo o tem predhodno obvestili in vam podali okviren rok za pripravo odgovora.

Pridržujemo si pravico, da vas, v primeru podaje zahteve po izvajanju katere od vaših pravic, zanesljivo identificiramo. V kolikor nam z zahtevo ne boste poslali osebnih podatkov, na podlagi katerih vas lahko zanesljivo identificiramo, vas bomo zaprosili za dodatne osebne podatke. V primeru, da nam dodatnih osebnih podatkov v roku ne boste posredovali, bomo vašo zahtevo
zavrgli.

V kolikor ste mnenja, da je prišlo do kršitve varstva osebnih podatkov lahko vedno podate pritožbo pri pristojnem nadzornem organu, ki ga v Sloveniji predstavlja Informacijski pooblaščenec.

Spletni vtičniki

Na spletni strani imate možnost uporabe spletnih vtičnikov. Opozarjamo vas, da te vtičnike upravljajo tretje osebe; tj. posamezna socialna omrežja.


Uporaba vtičnikov na spletu je na lastno odgovornost posameznika. Vsako socialno omrežje deluje na podlagi lastnih pravil zasebnosti, ki niso povezana s pravili upravljavca. Odgovornost za interakcijo s socialnim omrežjem in vse posledice, ki so povezane ali lahko izhajajo iz te interakcije nosi izključno posameznik.

FB
IG
YT

Imate vprašanje?

Kadarkoli nas lahko kontaktirate z dodatnimi vprašanji glede varstva osebnih podatkov tako da nam pišete na: info@snipsnap.si.