NOVO

Nega las in lasišča

Ne, ni nam vseeno kakšni so vaši lasje. Zato v našem salonu na prvo mesto postavljamo kakovost in zdravje vaših las. Predvsem zaradi vas in na koncu tudi zaradi nas.

Odločite se za eno izmed uveljavljenih metod nege las.

Michelangelo

Poznate mogoče zgodbo znanega italijanskega kiparja Michelangela?

 

Ko so ga opazovali kako je dan za dnem, tedne,  hodil v kamnolom in iskal ”kamen” iz katerega bi izklesal kip a mu ni bil niti eden všeč. Vprašali so ga zakaj toliko ”komplicira” pri izbiri kamna.

 

Odgovor je bil: ”Veste jaz bom vložil tedne, mogoče mesece svojega čas, da bom iz kamna izklesal kip. Zato ni vseeno v kakšen material bom vložil svoj čas.”

Naše poslanstvo

Nekaj podobnega čutimo mi. Ne, ni nam vseeno kakšni so vaši lasje, ko pridete na striženje in/ali na barvanje. V kolikor so lasje poškodovani, suhi, krepasti ali celo zelo poškodovani, stranke se rade izrazite, da so uničeni (o ”uničenih” laseh več v blogu), potem ne more niti striženje niti barva las priti do pravega izraza, niti ni videti tako dobro kot bi moralo oziroma lahko bilo.

Nihče si ne želi imeti poškodovanih las, ker to enostavno ni lepo za videti in seveda tudi oblikovanje takšnih las je lahko veliko težje. Dejstvo pa je, da je odstotek strank s poškodovanimi lasmi, ki stopi v naš salon prvič, zelo visok. Za to je razlogov veliko, več o tem v blogu.

Poškodbe las

Ker so poškodbe na laseh različne, kot tudi želje in zmožnosti strank, smo za vas v našem salonu pripravili široko izbiro različnih neg in tretmajev za nego in obnovo las. Vse se začne z izčrpnim pogovorom in analizo na podlagi katere mi predlagamo kaj bi bilo najbolje za vas, vi se pa odločite ali boste upoštevali naše priporočilo.

 

Nego ločimo na dva dela. Osnovna je nega doma, za kar potrebujete kvalitetne izdelke in prave napotke, druga pa je nega v salonu.

Nega las

Najbolj pomembna je nega doma. Opažamo, da je zelo veliko strank ”zavedenih” oziramo nimajo pravega znanja kako in s čim pravilno negovati lase doma. Že ko postavimo prvo osnovno vprašanje ”Kakšno nego uporabljate doma?” je velikokrat odgovor v stilu ”Ja, hmm.. oljček, silikon, itd”, kar nam pove, da nimate pravega znanja kako kvalitetno poskrbeti za lase. Nega doma se začne s šamponom in potem šele sledijo maske, oljčka, itd. In ja, tisto kar je najboljše in funkcionira za vašo prijateljico ni nujno, da najbolj ustreza vašim lasem in lasišču. Zato je potreben individualen personaliziran pristop.

V našem salonu imamo za nego las in lasišča širok izbor izdelkov, neg in tretmajev štirih blagovnih znamk, K18OLAPLEXLITERAM in SYSTEM PROFESSIONAL.

Zakaj kar štiri različne blagovne znamke? Odgovor je preprost, ker ni rešitev za vse težave ista ”tabletka”. In tega se še kako dobro zavedamo.

Razlogi zakaj se odločimo v enem primeru za eno vrsto nege v drugem pa za drugo so različni. Mi vedno priporočamo tisto kar na podlagi analize in posveta menimo, da bi bilo najbolje za vas, končno odločitev pri izbiri pa je na vaši strani. Realnost je takšna, da velikokrat na odločitev vpliva tudi to koliko časa ali denarja ste pripravljeni investirati za nego las. In tudi to je eden od razlogov zakaj imamo v salonu veliko izbiro izdelkov, neg in tretmajev za nego in obnovo las.

Prepričani smo, da lahko za vsakogar izmed vas, ki ima težave z lasmi ali lasiščem, najdemo primerno rešitev.

Podrobnosti o različnih negah in tretmajih si preberite v
zavihkih K18OLAPLEXLITERAM in SYSTEM PROFESSIONAL.

Cenik

Nega & obnova lasCena
K18 Molecular Repair nega10 €
K18 Molecular Repair nega + DETOX šampon15 €
K18 Molecular Repair nega – dolgi in zelo gosti lasje15 €
K18 Molecular Repair nega + DETOX šampon– dolgi in zelo gosti lasje20 €
Nega las z masko WELLA PROFESSIONALod 5 €
OLAPLEX obnovitvena negaod 39 €
OLAPLEX hitra intenzivna negaod 10 €
WELLAPLEX obnovitvena negaod 19 €
OLAPLEX dodatek za zaščitood 5 €
LITERAM negaod 10 €
LITERAM terapija – kratki lasjeod 70 €
LITERAM terapija – srednje dolgi lasjeod 100 €
LITERAM terapija – dolgi lasjeod 130 €
SPD ESSENTIAL nega in masaža25 €
SPD SCALP ENERGY nega in masaža25 €
SPD INTENSE nega in masaža35 €
SPD MOLECULAR HAIR REFILING nega in masaža25 €
SPD DETOX nega in masaža35 €
SPD REGENERATE SIGNATURE SERVICE nega in masaža45 €
Tretma proti prhljaju - Pytriasis Simplex19 €
Tretma proti izpadanju las - Telogen Efluvium33 €
Tretma proti seboroičnem dermatitisu35 €
Tretma proti luskavici40 €
Tretma z UV svetlobo1 minuta 1 €
Tretma z IR svetlobo1 minuta 1 €

primerjava dolžine las

kratki
srednji
dolgi
zelo dolgi

Cene so v EUR. Cene storitev vsebujejo 9,5% DDV. Cene izdelkov vsebujejo 22% DDV.

Cene posameznih storitev se seštevajo glede na opravljeno storitev. Vse zahtevnejše storitve, izredno dolgi in gosti lasje, posebne zahteve ali popolnoma nove pričeske, kot tudi storitve izven cenika, se opravljajo in zaračunavajo po predhodnem dogovoru s stranko. Prinesen material ne zmanjšuje cen storitev iz tega cenika.