NOVO

K18 Molecular Repair nega

K18 Molecular Repair nega je blagovna znamka izdelkov za nego las s patentirano tehnologijo za lase, ki klinično dokazano odpravlja poškodbe las zaradi kemične obdelave, toplotnega in mehanskega oblikovanja pričesk ter okoljske škode. K18 Molecular Repair nega

Inovativna rešitev za trajnostno odpravljanje poškodb las.

Kaj je K18 nega?

K18 Molecular Repair nega obsega dva izdelka, ki se uporabljata kot sistem ob vseh kemičnih posegih.

K18 Mask – za napredno nego doma ali v salonu.

K18 Mist – samo za profesionalno uporabo pred kemičnimi postopki v salonu.

Kako deluje K18 Molecular Repair nega?

Ko razmišljamo o laseh, si jih najlažje predstavljamo kot množico različnih lestev, zvitih okoli svoje osi, iz katerih so sestavljene keratinske verige. Lestve so med seboj povezane z disulfidnimi vezmi. Tako povezane lestve so v sredici, skorji in vrhnjici lasu.

Ob poškodbah takšnih lestev se ne zlomijo le njihovi posamezni klini, temveč lestve razpadejo v celoti, tudi njihove stranice in vse vezi, ki več lestev povezujejo z elektro statično privlačnostjo.

Večina izdelkov zgolj začasno poveže kline lestve (mrežaste ionske vezi med prekinjenimi disulfidnimi vezmi). Te vezi se prekinejo ob vsakem umivanju z bazičnimi sredstvi, kot sta voda ali šampon, ki nimajo mehanizmov za podporo stranic lestev (pretrganih keratinskih verig). Lasje so zato še naprej šibki in uveli.

Po desetih letih raziskav (tri leta skeniranja in računalniškega načrtovanja) keratinskega proteoma s 1242 dekapeptidi so s K18 patentirali prvi peptid, ki zelo učinkovito povezuje pretrgane keratinske verige. To pomeni, da K18 Molecular Repair nega lahko zagotovi trajni učinek, ki popravi in ozdravi lase v štirih minutah.

Z enim samim patentiranim peptidom se je odprla prihodnost nege las.

Vsak kemični proces, ki poteka v bazičnem okolju, trga keratinske verige, ki povezujejo in utrjujejo lase. K18 je prvi izdelek do zdaj, ki pretrgane keratinske verige ponovno zaceli. To stori tako, da prodre v skorjo lasu in utrdi disulfidne vezi ob stranicah lestev, s čimer ponovno poveže pretrgane keratinske verige. Tako se lasje obnovijo ter ponovno postanejo skoraj nepoškodovani, močni in prožni.

Lastnosti K18 izdelkov

K18 Molecular Repair nega ne vsebuje:
K18 Molecular Repair :
Kakšen je PH?

K18 Mask 5,0 – 6,0

K18 Mist 7,5 – 8,0

Kaj je K18 Mist?

K18 Mist je lahko razpršilo ki lase okrepi pred uporabo kemičnih preparatov. Klinično dokazano zaceli poškodovane lase po le štiri minutni negi v salonu.

Zaradi rahlo bazičnega pH formule se sloj povrhnjice odpre, kar omogoča hitro prodiranje v skorjo las in do poškodovanih mest. Tam K18Peptide regenerira lase ter jih ponovno naredi močne in prožne.

Že ena štiriminutna predhodna nega s K18 Mist pred kemičnim postopkom lase povrne v najodpornejše in zdravo stanje. Tako lahko lasje prenesejo poškodbe, ki nastanejo med kemično obdelavo. Pri tem je treba vedno uporabiti zdravo presojo, saj zaradi K18 lasje niso neuničljivi.

Komu je namenjen K18 Mist?

Vsem.

Kaj je K18 MASK?

K18 Mask je sredstvo za napredno nego las, ki ga je mogoče uporabljati v vseh profesionalnih frizerskih salonih ali pri strankah doma.

Gre za lahko formulo, ki se nanaša na čiste in z brisačo osušene lase v salonu in doma. K18 Mask klinično dokazano regenerira poškodovane lase po le eni štiri minutni negi.

Komu je namenjen K18 Mask?

Vsem.

Kaj je K18 PEPTIDE?

K18Peptide je edinstvena veriga aminokislin, ki prodre v lasna vlakna in ponovno vzpostavi disulfidne vezi, ki se poškodujejo ob negi las v frizerskem salonu ali doma. Lasem klinično dokazano povrne mladostnost in prožnost ter se NE izpere.

Skupina evropskih znanstvenikov je K18Peptide razvila po desetih letih ekstenzivnih raziskav in pregleda več kot 1200 mogočih verig aminokislin, ki predstavljajo celoten genom keratina, izraženega v laseh.

K18Peptid vsebujejo izključno K18. In je v vseh K18 izdelkih.

Številka patenta K18Peptide: EP3058936A2

Pogosta vprašanja

Kolikokrat je potrebno uporabiti K18 za optimalen učinek?

Uporabo K18 Mist in K18 Mask priporočamo ob vsakem obisku v salonu, zlasti pri vseh kemičnih postopkih, saj se lasje pri njih poškodujejo. Pri strankah, ki ne uporabljate kemičnih preparatov in nimate poškodovanih las ali prihajate v salon tedensko, lahko K18 uporabimo 3- do 4- krat zapored nato vsake 3-4 tedne za vzdrževanje las. V tem primeru se K18 uporablja za ohranjanje nepoškodovanih las namesto regeneracije.

Lahko skupaj s K18 uporabljam izdelke za oblikovanje pričesk?

K18 je mogoče uporabljati z vsemi izdelki za oblikovanje pričesk.

Kako uporabljati izdelke K18 na laseh osušenih z brisačo?

Da lahko K18Peptide prodre globoko v lasno skorjo, morajo biti lasje osušeni z brisačo in rahlo vlažni. Če je v lasni skorji preveč vode, K18Peptide ne more ponovno vzpostaviti prekinjenih disulfidnih vezi.

Zakaj se K18 mask ne sme izpirati?
Izdelek K18 Mask je najučinkovitejši, če ga pustimo na laseh dlje časa, saj deluje v lasni skorji.

Kakšna je cena storitve K18 in izdelka K18 za domačo uporabo?

Storitev K18 v salonu stane 9,00 € (pri dolgih in zelo gostih laseh ter močno poškodovanih pa 18,00 €).

Izdelki K18 za domačo uporabo:
K18 Mask – MPC 50ml: 55,00€
K18 Mask – MPC 5ml: 9,00€

V kolikor so glede izdelka K18 še kakšne nejasnosti, nam vaša vprašanja pošljite na elektronski naslov info@snipsnap.si. Z veseljem vam bomo odgovorili najkrajšem možnem času.

Prijavite se na brezplačen posvet, kjer vas bomo obravnavali popolnoma individualno in holistično!