NOVO

Pravno obvestilo

Omejitev odgovornosti

Vse informacije na strani https://www.snipsnap.si/ so informativne narave. Avtor želi z njo predstaviti svoj blog in ne odgovarja za kakršnekoli posledice, ki bi nastale iz uporabe informacij na tej spletni strani za lastne potrebe.

Informacije na tej spletni strani so:
– opis storitev,
– cenik

Avtor si pridržuje pravico, da so nekatere informacije na spletni strani, netočne, nepopolne ali nepravilne. Avtor tudi ne nosi nobene odgovornosti za posledice, ki bi nastala iz teh informacij in bi lahko povzročile škodo posamezniku.

Spletna stran se uporablja takšna kot je; avtor spletne strani ne odgovarja za njeno nedelovanje ter za morebitno izgubo in/ali uničenje podatkov, do katerega lahko pride ob nedelovanju.Spletno mesto vsebuje tudi povezave do vsebine in/ali spletnih strani tretjih oseb, avtor ne jamči za varnost in delovanje teh povezav.
Uporabnik je seznanjen in prevzema odgovornost za kakršnokoli škodo, ki bi mu lahko nastala ob uporabi povezav do vsebin in spletnih mest tretjih oseb.

V primeru varnostnega incidenta, vas bomo o tem obvestili ter ravnali v skladu s slovensko zakonodajo ter pravnimi akti Evropske unije za varstvo osebnih podatkov.

Varstvo osebnih podatkov

Avtor z zbranimi osebnimi podatki na https://www.snipsnap.si/ upravlja v skladu z zakonodajo. Več infomarcij o varstvu osebnih podatkov lahko najdete v naši politiki zasebnosti.

Omejena pravica uporabe vsebin

Vse vsebine (besedilne, slikovne in video) objavljene na https://www.snipsnap.si/ so v lasti avtorja.

Njihova uporaba za osebno ali komercialno (distribucija, kopiranje, razmnoževanje, ipd.) rabo je prepovedana. Izjemoma je dovoljena v primeru avtorjevega izrecnega dovoljenja z ustreznim navajanjem avtorja.

Avtor si v nasprotnem primeru pridružuje pravico do sprožitve kakršnegakoli pravnega zahtevka ali tožbe, ki je upravljavcu na voljo, zoper uporabnika, ki prekrši določila tega pravnega obvestila.