NOVO

Nasvet

Nočem se barvati z “blanžem”

SNIP SNAP Professional

Zakaj ne? Vas je strah? Česa? Imate sami slabo izkušnjo ali ste o tem slišali od drugih?

 

Ja, res je. Barvanje in predvsem beljenje las je lahko zelo uničujoče za vaše lase. Gre za kemijo in tu se brez znanja in uporabe kakovostnih materialov ni za igrati.

 

Po drugi strani pa je vaš strah odveč, če ste prišli v roke nekoga, ki ve kaj dela. Nekaj si zapomnite. NIKOLI ni kriv material! Vedno je/smo krivi za poškodbe, ki jih je povzročilo barvanje, frizerji. V preteklosti, v samih začetkih razvoja, so bili materiali manj kakovostni in si veliko lažje naredil kaj takšnega kar ni hotela ne stranka ne frizer. Danes pa so stvari drugačne. Poznamo res vrhunske materiale, tehnike in imamo znanje, kako pobarvati tako, da lasu povzročimo minimalne skoraj neopazne poškodbe.

 

Obstajajo, ekstremi in ekstremne želje. So primeri, ki izstopajo in so poškodbe las neizogibne, če vztrajamo po določenih željah.

 

Torej, če ste imeli osebno slabo izkušnjo z beljenjem, to obžalujem in vam zagotavljam, da ni bil kriv ”blanž”, ampak frizer. Res belilo ni nedolžno, ampak s pravilno, strokovno in natančno uporabo se lahko barvate z belilom. Pomembno je le, da poiščete koloriste, ki imajo znanje in izkušnje.

 

Če pa je vaš strah zato, ker ste videli prijateljico, ki ima ”skurjene” lase in ste za to krivdo pripisali belilu, je zopet strah odveč, če boste prišli v roke k profesionalcu.

 

Torej, če si želite lepe blond barve las in je za to potrebno beljenje, kar pogumno. Poiščite si svojega strokovnjaka in se mu prepustite.