NOVO

System Professional

Prava preobrazba las se začne v samem jedru z znanstvenim znanjem in izkušnjami na vaši strani. Naši znanstveniki so odkrili naravno moč lipidov, ki delujejo kot cement in vežejo keratinske »gradnike« las od znotraj. System Professional

Diagnostika, personalizacija in inovacija.

Kdo smo

Najsodobnejša nega System Professional, ki zagotavlja le najboljše transformacije pri negi las. Namesto iskanja hitrih rešitev, se System Professional znanstveniki osredotočajo na rešitve, ki obravnavajo posebne potrebe vaših las, za regeneracijo iz samega jedra las. Lasje pa so po uporabi opazljivo bolj zdravi in polni.

Z blagovno znamko odkrijte razkošno izkušnjo z visoko zmogljivimi formulami salonske kakovosti, ki bodo vašo nego las spremenili v ritual.

Začetki

Leta 1974 se je skupina znanstvenikov Wella, posvetila revoluciji nege las – kot jo poznamo danes – dali so prednost rezultatom. Odkrili so, da vaši lasje potrebujejo edinstven profil lipidov, ki določajo njihovo elastičnost in zdravje vlaken v laseh.

Rodil se je System Professional – prvi »kodiran«, modularen sistem za nego las po navdihu znanosti, ki je prilagojen vsakemu tipu las. Po 45 letih raziskovanja in pomoči doseganja vaših ciljev pri negi las, je System Professional postal skrivni jezik najboljših svetovnih frizerjev.

Naša skrivnost

»DIAGNOSTIKA. PERSONALIZACIJA. INOVACIJA.«
 
Prava preobrazba las se začne v samem jedru z znanstvenim znanjem in izkušnjami na vaši strani. Naši znanstveniki so odkrili naravno moč lipidov, ki delujejo kot cement in vežejo keratinske »gradnike« las od znotraj. Namreč, vsakodnevno zaradi kemičnih proizvodov in okoljskih dejavnikov izgubljamo lipide, zaradi česar so lasje ranljivi in šibki.
 
LipidCode™ kompleks, patentirana formula blagovne znamke System Professional, zasnovana za obnovitev naravnih lasnih lipidov pa zaščiti keratin ter povrhnjico las za zdrav in sijoč videz las v trenutku.

Linije

Derma

Linije: Balance, Purify, Nativ
Izdelki za uravnoteženo lasišče.

Fibra

Linije: Color Save, Repair, LuxeOil
Izdelki za rekonstrukcijo lasnih vlaken in zaščito pred izpostavljenostjo zunanjim vplivom.

Forma

Linije: Hydrate, Inessence, Volumize, Smoothen
Izdelki, ki podpirajo naravno vlago, teksturo in obliko las. Ti izdelki dajejo optimalno energijo lasem. Primerni so za vsak tip las.

Extra

Linije: High Performance, Salon Exclusive
Unikatne formule in ikonični izdelki za globoko tranformacijo las in profesionalno uporabo v salonu.

Tretmaji

Essential

Trajanje: 10 – 15 minut
Tretma v 3 korakih, s pričetkom Essential masaže lasišča.
Privoščite si pridih čutnega razkošja za takojšen transformativni učinek. Essential nega v 3 korakih je primeren za reševanje vseh potreb vaših las.

 

Scalp energy

Trajanje: 10 minut
Energy nega z energijsko masažo za optimalno delovanje izdelkov za lasišče z učinkom zmanjšanja izpadanja las
Aktivirajte svoje lasišče z edinstveno poživljajočo masažo in šamponom v kombinaciji s serumom za lasišče. Močne sestavine bodo poživile in osvežile vaše lase in lasišče

 

Intense

Trajanje: 15 – 20 minut
Personalizacija od samega jedra za lase in lasišče z intenzivno masažo.
Edinstvena nega, ki združuje dve prednosti izdelka v eno prilagojeno nego. Ta vključuje intenzivno masažo, ki zagotavlja, da sestavine prodrejo globoko, hkrati pa stimulirajo lasišče in vas osvobodijo vsakodnevnih napetosti.

 

Molecular hair refiling

Trajanje: 20 – 25 minut
Rekonstrukcija lasnih vlaken s termo aktivacijo za dolgotrajne rezultate.
Nega, ki globoko rekonstruira krhke in občutljive lase z ikonično molekularno formulo za ponovno polnost las. Liquid Hair v trenutku izboljša videz in občutek las na otip, poveča odpornost na preobremenitve, hkrati pa dolgotrajno okrepi lasna vlakna.

 

Detox

Trajanje: 30 minut
Razstrupljevalna nega za lase in lasišče
Onesnaževanje in vplivi iz okolja lahko obremenijo vaše lase in lasišče. Obnovite vaše zdravje las z Detox nego v 5 – tih korakih. Nega ne bo le uravnovesila pretok energije v vašem telesu in vam dala občutek sproščenosti, temveč bo z energijo napolnila tudi vaše lase in lasišče.

 

Regenerate signature nega

Trajanje: 45 minut
Vrhunska kombinacija učinkovitosti in sprostitve, ki poudari notranjo lepoto vaših las. Z razkošno AMOA masažo, temelji na tehnikah masaže akupunkturnih točk, ki stimulirajo energijske meridiane, hkrati pa zagotavlja dolgotrajno preobrazbo las in lasišča.

Diagnostika las

Obiščite naš salon, kjer bomo opravili diagnostiko vaših las in vam sestavili vašo Lipid kodo, s katero bomo sestavili vašo novo, povsem personalizirano nego las.