NOVO

Urejanje nohtov

Luksuz prihaja v različnih oblikah. Le pomisli na svojo najljubšo manikiro. So to trajno nalakirani nohti ali gel nohti v želeni dolžini?Imaš rada nail art? Ni važno kateri stil ti je všeč ali kateri stil izbereš, vedno bova skupaj našli dolžino in barvo, s poslikavo ali brez, primerno le zate.
– Ana Rot, manikirka

Luksuz prihaja v različnih oblikah. Uredite si nohte že danes.

Gel nohti

Največji čar profesionalnega geliranja je v obstojnosti, katera je le s profesionalnimi materiali prava rešitev za različne priložnosti (maturantski ples, službeni dogodki ali le za družinske počitnice), kot tudi vsakodnevno ogledalo ženske urejenosti in lepote.


Tehnika geliranja nohtov sledi korakom navadne manikire. Noht se oblikuje, spili, uredi obnohtno kožico,… Z naslednjim korakom pa ni važno kateri stil izbereš, zato sem tukaj jaz, profesionalna nohtna stilistka, da izpolnim tvoje sanje.

Permanentno lakiranje

Medtem ko se gel nohti ponašajo z dolgo obstojnostjo, tudi trajni laki ne zaostajajo v trdoti, sijaju in trajanju v popolni manikiri.


Poznaš prednost trajnega laka pred navadnim?
Namesto čakanja, da se tvoj domači lak posuši, lahko po manikiri, s trajnim lakom iz salona odideš takoj, ko se zadnja plast strdi v zato namenjeni UV- LED lučki in uživaš v dolgo trajajoči obstojnosti.

Cenik

NohtiCena
Podalševanje nohtov (konica, šablona)44 €
Geliranje nohtov39 €
Geliranje nohtov – korektura do 4 tedne39 €
Geliranje nohtov – korektura od 4 do 6 tednov44 €
Permanentno lakiranje25 €
Odstranjevanje gela15 €
Popravilo enega nohta5 €
Pedigel25 €
Poslikava zahtevna (nailart, kamenčki, airbrush)5 €

Cene so v EUR. Cene storitev vsebujejo 9,5% DDV. Cene izdelkov vsebujejo 22% DDV.